Bolu Belediye Meclisi ağustos ayı ilk oturumu belediye meclisi salonunda dün gerçekleştirildi.

İmar konusunun görüşüldüğü maddede konuşan Belediye Başkanı Tanju Özcan, Sağlık Mahallesi'ndeki Şehitler Mezarlığı'ndan 10 yer alan Irak uyruklu bir kişinin satış işlemini iptal ettiğini açıkladı.

"BOLU'YA YERLEŞSİNLER İSTEMİYORUM"

Özcan, "Şehitlik mezarlığında şehitlik dışında mezar yeri kalmadı bildiğim kadarıyla. Burada bilindiği üzere mezar yerleri satılıyor. Satılmış olanlar var. Hatta bir tane Iraklı gelmiş 10 tane mezar yeri almış. İptal ettirdim, 'adamın parasını verin' dedim. Ben istemiyorum Bolu'ya yerleşsinler, burada defnedilsinler. Irkçı derler ama yaptım bunu" diye konuştu. (DHA)

[old_news_related_template title="Avrupa yerine Marmaris'in ortasına bırakılan göçmenlerin şoke eden görüntüsü" desc="Çoğu Suriye ve Filistin uyruklu onlarca kaçak göçmen Avrupa diye Marmaris'te indirildi... Çil yavrusu gibi oradan oraya koşan göçmenler vatandaşlar tarafından görüntülendi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/09/iecrop/spot-sablon-1_16_9_1660033662.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/avrupa-yerine-marmarisin-ortasina-birakilan-gocmenlerin-soke-eden-goruntusu-7297000/"]