Meteoroloji'nin tahminleri doğrultusunda üç gün önce İstanbul'da başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor. Olumsuz hava şartları nedeniyle hava ulaşımı da durumdan etkileniyor. Bu kapsamda Türk Hava Yolları'nın İstanbul Havalimanı'ndan bugün gerçekleştirmesi planlanan bazı iç ve dış hat seferleri de iptal oldu.

52 İÇ VE DIŞ HAT SEFERİ İPTAL OLDU

Konuya ilişkin sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, "Hava koşullarının operasyonlarımıza olumsuz etkisini en aza indirmek amacıyla tedbirler almaya devam ediyoruz. 24 Ocak tarihli, İstanbul Havalimanı kalkışlı ve varışlı toplam 52 seferimiz iptal edilmiştir. Uçuş durumunuzu web sitemizde sorgulayabilirsiniz" ifadelerine yer verdi. (İHA)

[old_news_related_template title="Gaziantep'te uçak ve otobüs, Denizli'de uçak seferleri iptal edildi" desc="Gaziantep’te dün akşam başlayan ve gece boyu devam eden kar yağışı etkisini sürdürmeye devam ederken, tüm uçak ve otobüs seferleri durduruldu. TAG Otoyolu’nun Bahçe-Gaziantep arası yeniden ulaşıma kapandı. Denizli’de de olumsuz hava koşulları nedeniyle dün gece ve bu sabah yapılacak uçuşlar aksadı. Yolcular otobüslerle İzmir’e taşındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/23/iecrop/gaziantep_16_9_1642934942.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/gaziantepte-ucak-ve-otobus-denizlide-ucak-seferleri-iptal-edildi-6906700/"]