Trabzon’da Arap turistlerin daha fazla ilgi görmesinden yakınan Trabzonlu vatandaş, üzerine beyaz çarşaf sararak sokağa çıktı.

SEZON BİTENE KADAR BÖYLE GEZECEĞİM

Vatandaşı görüntüleyen arkadaşı “Bu ne hal?” diye sorunca, vatandaş, “Bundan sonra böyle kardeşim, gidiyorum Meydan’a, oradan Forum’a gidiyorum, alışveriş yapmaya, bütün ilgi alaka Araplara, bizde de para var, bundan sonra böyle, El harabi, ya harabi, şükran şükran” sezon bitene kadar Trabzon’da böyle gezeceğim” diyerek esprili bir şekilde tepkisini dile getirdi.

Trabzon’da Arap turist tartışmaları devam ederken sosyal medyada paylaşılan Trabzonlu vatandaşın bu protestosunu olumlu karşılayanlar da oldu, olumsuz karşılayanlar da.

[old_news_related_template title="Trabzon Valisi Ustaoğlu: Arap düşmanlığını şiddetle kınıyoruz!" desc="Trabzon üzerinden Arap turizmi tartışmaları sürerken, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu turistlerin uğrak yeri olan Uzungöl'de açıklama yaptı. Ustaoğlu, 'Maalesef ülkemizde yabancı düşmanlığı ile ilgili algı Arap düşmanlığına dönüştürülmeye çalışılıyor. İlimiz açısından oluşturulmaya çalışılan Arap düşmanlığını şiddetle kınıyoruz' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/25/iecrop/vali_16_9_1658759231.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/trabzon-valisi-ustaoglu-arap-dusmanligini-siddetle-kiniyoruz-7269439/"]