Kaza, Tunceli-Erzincan karayolunun 44. kilometresinde meydana geldi. Malatya'dan Karadeniz gezisine çıkan tur minibüsü, dönüş yolunda Ağlayan Kayalar mevkiinde uçuruma yuvarlandı. Kazada minibüste bulunan 19 kişi yaralandı.

ÜÇÜNÜN DURUMU AĞIR

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, AFAD, UMKE, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. AFAD ekipleri tarafından yaralılar çıkarmak için halat sistemi kuruldu.

Olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ekipler tarafından uçurumdan çıkartılan yaralılar, ambulanslarla Tunceli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan üçünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

[caption id="attachment_7244613" align="alignnone" width="1200"] Mehmet Balıkçı[/caption]

"30 YILLIK ŞOFÖRÜM"

Kazada yaralanan sürücü Mehmet Balıkçı, virajı gördüğünü ancak geç kaldığını belirterek, şunları söyledi: Önümde bir ağaç vardı. O ağaca vurunca ağaç kırıldı ve yattı. Sürüklendik ve aşağıda ağaçlara gelince araç düzeldi, lastiklerin üzerine düştü. Kaza sebebi otomatikman dikkatsizlik. 30 yıldır şoförüm. Mesele 30 yıllık şoför değil, bir anlık dikkatsizlik. (DHA-İHA)

[old_news_related_template title="Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetmişti! Sürat teknesi karaya çıkarıldı" desc="Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün gece yarısı sürat teknesi ile meydana gelen kazada yaşamını yitiren Ankaralı ünlü iş insanı Ünsal Pala ve eşi Evrim Pala’ya mezar olan 5 milyon TL değerindeki 12 metrelik sürat teknesi akşam saatlerinde karaya çıkarıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/11/iecrop/kara_16_9_1657565760.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/unal-pala-ve-esi-evrim-pala-hayatini-kaybetmisti-surat-teknesi-karaya-cikarildi-7244301/"]