Uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon, 28 Temmuz’da düzenlendi. İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir uyuşturucu şebekesi belirledi.

Bulgaristan’la bağlantılı olan çeteyle ilgili Narkotik Daire Başkanlığına bilgi verildi. Ardından Bulgar güvenlik güçleriyle iletişime geçildi. Türk polisi ve Bulgar güvenlik güçleri ortak çalışma başlattı.

EŞ ZAMANLI OPERASYON

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen dosya kapsamında, Bulgaristan polisi ile eş zamanlı operasyon düzenlendi. Silivri, Küçükçekmece, Avcılar ve Fatih’te 2’si Bulgaristan uyruklu toplam 10 şüpheli yakalandı.

30 KİLO UYUŞTURUCU

Silivri’de bulunan bir villaya düzenlenen baskında, adresin uyuşturucu ve uyarıcı hap sentez merkezi olarak kullanıldığı anlaşıldı. Yapılan aramalarda, 30 kilo 158 gram katı ve sıvı halde kimyasal uyuşturucu ve uyarıcı madde, 50 gram Marijuana, bir hassas terazi ele geçirildi.

ALTI TUTUKLAMA

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye gönderilen şüphelilerden 6’sı tutuklandı, 4 şüpheli hakkında adli kontrol hükmü uygulandı.

[old_news_related_template title="Lüks tatiller ve kıyafetler için uyuşturucu satıyorlardı: Hapis cezasına çarptırıldılar" desc="Danimarka Krallığı'na bağlı Grönland'da yaşayan iki kız arkadaş, tasarım kıyafetler giymek ve lüks tatiller yapabilmek için uyuşturucu sattığını itiraf etti. İkili, hapis cezasına çarptırıldı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/01/iecrop/op-glam-0108-jw-780x470-1_16_9_1659357982.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/luks-tatiller-ve-kiyafetler-icin-uyusturucu-satiyorlardi-hapis-cezasina-carptirildilar/"]