CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Erzurum gezisinde bir vatandaş ‘’Niye PKK ile ittifak yapıyorsunuz” diye sordu. Kılıçdaroğlu ise, “Kim PKK’ya yandaş çıkıyorsa Allah belasını versin. Kim çadır mahkemeleri kurduysa PKK’yı davet ettiyse PKK ile miting yaptıysa Allah belasını versin tamam mı” karşılığını verdi.

"YALAN TABİ KARDEŞİM"

Vatandaşın, “Sürekli televizyonlarda dinliyoruz, ittifak değil misiniz yalan mı?” ısrarı üzerine Kılıçdaroğlu da, “Yalan tabi yalan kardeşim ya niye yalana inanıyorsun. Sen bırak onları bu kardeşine inan ben yalan söylemem. PKK’nın saldırısına uğrayan kişi benim. Böyle yanlış propagandalara sen de inanma. Bunu söyleyen adamlar eğer cesaretleri varsa karşıma çıkarlar. Bak bu kadar açık bu kadar net söylüyorum. Benim için iki tane kırmızı çizgi var bir vatan iki bayrak. Anlaştık mı?” dedi. Vatandaş da “Anlaştık” diye yanıt verdi.

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu 'beşli çeteye' seslendi: O paraları söke söke alacağım sizden" desc="CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 'Beşli çetelerin bir köprüsüne 35 milyar dolar garanti veriyorlar. Ben o paraların tamamını söke söke alacağım. Öyle Londra'daki mahkemelere gidecekler. Mahkemeyi ister Londra'ya ister Papua Yeni Gine'ye ister Japonya'ya götür ben o paraları söke söke alacağım sizden' dedi" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/02/iecrop/4714caee-fbec-4b9a-b497-9b938ff8aa65_16_9_1659441392.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/son-dakika-kilicdaroglu-bu-bay-kemal-sizin-hakkinizi-teslim-edecek-7284047/"]