Küçükçekmece’de, iddiaya göre, yabancı uyruklu bir şahıs eşini sormaya gittiği yerde evdeki adam tarafından darp edildikten sonra üçüncü kattan atıldı. Ağır yaralanan şahıs hastaneye kaldırılırken şüpheli gözaltına alındı.
Olay, dün saat 15.00 sıralarında

Küçükçekmece İnönü Mahallesindeki 3 katlı bir binada  yabancı uyruklu bir şahıs evden giden eşini aramaya başladı. iddiaya göre, kapıyı çaldı, dairedeki kişiyle konuştuktan sonra tartışma alevlendi. Daire sahibi yabancı uyruklu adamı darp etti. Ardından, pencereden aşağı attı.


Bağrışma ve gürültü üzerine çevredeki vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, yabancı uyruklu şahsın garajın içinde yerde kanlar içinde yattığını gördü.

Bunun üzerine üçüncü kata çıkan polis ekipleri şüpheli şahıs ve kadını kaçmadan yakaladı. Yaralı adam tedavisi yapılmak üzere Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.
Şahısların emniyetteki işlemleri sürüyor. İHA

[old_news_related_template title="Suriyeli gencin kurşunlanarak öldürülmesiyle ilgili bir kişi tutuklandı" desc="Bağcılar’da Suriyeli Şerif Al Ahmet’in öldürülmesiyle ilgili polis ekiplerince yapılan çalışmada şüpheliler belirlendi. Tespiti yapılan 3 şüpheliden 17 yaşındaki Y.A. gözaltına alındı. Emniyette ifade veren şüphelinin, arkadaşlarının hırsızlık için adrese gittiğini söylediği öğrenildi. Y.A, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/30/iecrop/silah_16_9_1656591930.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/suriyeli-gencin-kursunlanarak-oldurulmesiyle-ilgili-bir-kisi-tutuklandi-7223808/"]