Polatlı- Ankara kara yolu Yenidoğan mevkiinde dün akşam meydana gelen kazada, Murat Yolartıran yönetimindeki  otomobil, kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Yalova'dan Ankara'ya dönen ailenin bulunduğu otomobilde, sürücü Murat Yolartıran'ın gelini Melek Yolartıran ile torunu Bilge Yolartıran hayatını kaybetti. Kazada, Bilge'nin kız kardeşi Ahsen Yolartıran (3) ile Murat Yolartıran, Gülbahçe Yolartıran ve Salibey Yolartıran yaralandı.

Etimesgut ilçesindeki Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olduğu öğrenilen Melek Yolartıran ile hayatını kaybeden kızı Bilge için Polatlı ilçesi Çarşı Camii'nde öğle namazı sonrası cenaze namazı kılındı.

Anne ve kızının tabutları, yan yana koyuldu. Yakınları, cenazede güçlükle ayakta durdu. Melek Yolartıran'ın eşi Salibey Yolartıran, hastanede yapılan bandajlarla geldiği cenazede eşi ve kızını son yolculuğuna uğurladı. Anne ve kızı kılınan cenaze namazının ardından Polatlı Şehir Mezarlığı'na defnedildi. (DHA)

[old_news_related_template title="Otomobil baraj gölüne devrildi: Astsubay ve arkadaşı öldü" desc="Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde otomobilin baraj gölüne devrildiği kazada Astsubay Alihan Ördek (27) ile yanındaki Burakcan Doğan (24) yaşamını yitirdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/24/iecrop/2-9_16_9_1658656575.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/otomobil-baraj-golune-devrildi-astsubay-ve-arkadasi-oldu-7267185/"]