Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Selimiye Mahallesi’ndeki bir eğlence mekanında şarkı söyleyerek geçimini sağlayan 21 yaşındaki Zehra Bayır işletme sahiplerinden alacağı parayı istemiş, çıkan tartışma sonrasında başına sert bir cisimle vurularak mekanın havuzuna atılarak öldürülmüştü.

image small

3 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

Cinayetin ortaya çıkmasından sonra işletme sahibi ve iki çalışanı tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Milas Belediyesi zabıta ekipleri de bugün işletmeye giderek mühürledi ve ruhsatını iptal etti. Belediye tarafından daha öncede şiddet olaylarının yaşandığı ve güvenlik güçlerine intikal eden 2 mekanın daha mühürlendiği açıklandı.

image small

TACİZ VE ŞİDDET OLAYLARININ YAŞANDIĞI MEKANLAR MÜHÜRLENECEK

Milas Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “Milas ilçesinde Jandarma ve Zabıta Ekipleri denetimleri sıklaştırdı. Bu kapsamda iddiaya göre taciz ve şiddet olaylarının yaşandığı mekanlar Zabıta ekiplerince mühürlendi. Yaşanan şiddet ve ölüm olayları sonrası kontrollerini sıklaştıran Jandarma ve Zabıta ekipleri, iddiaya göre taciz ve şiddet olaylarının yaşandığı bölgedeki pavyon ve yakınındaki işletmelerin ruhsatlarını iptal etti. Ruhsatları iptal edilen mekanlar, Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce bugün mühürlendi” denildi.

[old_news_related_template title="Muğla'da öldürülen Zehra Bayır'ın ailesi ifade verdi" desc="Muğla'nın Milas ilçesinde, çalıştığı eğlence mekanında başına sert cisimle vurulup öldürülen ve cesedi bahçedeki havuza atılan Zehra Bayır'ın ailesi, cumhuriyet savcılığına ifade verdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/06/iecrop/detay-kopya-4_16_9_1659772961.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/muglada-oldurulen-zehra-bayirin-ailesi-ifade-verdi-7291591/"]