Olay akşam saatlerinde, Ferizli ilçesi İnönü Mahallesinde meydana geldi. Damla Kuş ve birlikte yaşadığı erkek arkadaşı M.C.B., Konyadan Sakarya'nın Ferizli ilçesinde oturan M.C. isimli yakınlarının yanına geldi.

İddiaya göre, Damla Kuş ile erkek arkadaşı arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Daha sonra Damla Kuş, ev sahibine ait tüfekle vuruldu. Haber verilmesi üzerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekibi, Damla Kuşun hayatını kaybettiğini belirledi.

İNTİHAR ETTİĞİNİ İLERİ SÜRDÜ

Polis ekipleri evde incelemede bulunurken, M.C.B. ve M.C.yi gözaltına aldı. M.C.B., ifadesinde Damla Kuşun kendisini vurduğunu, intihar ettiğini ileri sürdü.

Damla Kuşun cenazesi otopsi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tıp Kurumu otopsi merkezine götürüldü. Polis olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğunu araştırıyor. (DHA)

[old_news_related_template title="Gençlerin kız kavgası kanlı bitti! 1 yaralı" desc="Antalya Kaleiçi’nde kız meselesi yüzünden çıkan kavgada 20 yaşındaki genç, kalçasından bıçaklanarak yaralandı. Yaralı genç tedavi için ambulansla hastaneye kaldırılırken, şüpheliler ise polis tarafından yakalandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/09/iecrop/resim4_19751168_16_9_1644389655.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/genclerin-kiz-kavgasi-kanli-bitti-1-yarali-6941542/"]