İstanbul'dan Kapaklı ilçesine uyuşturucu madde getirileceği bilgisini alan Tekirdağ İl Jandarma İstihbarat ve KOM Şube ile Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti.

Narkotik köpek ekipleri ile birlikte yapılan operasyonda İstanbul’dan gelen şüpheli bir araç durduruldu. S.G. ve N.G. isimli şahısların üstlerinde ve bulundukları araçta yapılan aramada 15 gram bonzai, aracın ön torpidosunun altında zulalanmış şekilde de yaklaşık 2 kilogram bonzai ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 kişi, sorgulamalarının ardından Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilecek.  (İHA)

[old_news_related_template title="Metamfetamine 'Metin abi', bonzaiye 'Kübra' diyorlarmış" desc="Kocaeli'de uyuşturucu madde ticareti yaptığı gerekçesiyle tutuklanan sanık savunmasında, metamfetamine 'Metin abi', bonzaiye ise 'Kübra' şifresini kullanarak satış yaptığını söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/28/iecrop/adliye_16_9_1643351712.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/metamfetamine-metin-abi-bonzaiye-kubra-diyorlarmis-6916431/"]