Olay, dün Harran Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Ambulansla hastaneye getirilen bir hastanın tetkiklerinin yapılması için sisteme girişinin yapılmasını isteyen hemşire Hayriye Oruç'a, iddiaya göre hasta yakınları tepki gösterdi.

[caption id="attachment_7281857" align="alignnone" width="678"] Süleyman Cengiz[/caption]

Hemşireye gösterilen tepkiye engel olmak isteyen Süleyman Cengiz'in de dahil olmasıyla olay büyüyerek, kavgaya dönüştü. Hasta yakınlarının saldırısında dövülen sağlık çalışanı Cengiz, şikayetçi oldu. Abdulkadir Akdeniz ise polis tarafından gözaltına alındı.

Hemşire ve sağlık çalışanını darbettiği için gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Abdulkadir Akdeniz, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe 'kasten yaralama' suçundan tutuklanarak, cezaevine konuldu.

[old_news_related_template title="Sağlık çalışanlarını darbettiği iddiasıyla gözaltına alındı" desc="Şanlıurfa'da, Harran Devlet Hastanesinde sıra nedeniyle çıkan tartışmada sağlık çalışanı Süleyman Cengiz ve hemşire Hayriye Oruç'u darbettiği ileri sürülen hasta yakını Abdulkadir A., gözaltına alındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/31/iecrop/gozalti-dha_16_9_1659291896.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/saglik-calisanlarini-darbettigi-iddiasiyla-gozaltina-alindi-7280915/"]