Olay, akşam saatlerine Nusaybin Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde yaşandı. Hasta yakınları, geldikleri aracı acil servisin önüne park ederek hastaneye girdi. Aracın kaldırılması için anons yapılmasına rağmen kimsenin gelmemesi üzerine hastanenin güvenlik görevlisi N.G., plakasından sahibinin iletişim bilgilerine ulaşmak için aracın fotoğrafını çekti.

Aracın plakasının çekildiğini gören 10 kişilik bir grup hasta yakını ise güvenlik görevlisi N.G.'yi darbetmeye başladı. Beyaz kod verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. N.G. saldırganların elinden kurtarılırken, hasta yakınları ise şikayet üzerine gözaltına alındı. (DHA)

[old_news_related_template title="Ambulans kaza yaptı, ortalık savaş alanına döndü" desc="Ankara'da, içerisinde hasta bulunan ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 3 sağlık çalışanı hafif şekilde yaralandı. Ambulansta bulunan hasta ise başka bir ambulansla hastaneye götürüldü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/14/iecrop/kaza21_20885591_16_9_1657830535.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/ambulans-kaza-yapti-ortalik-savas-alanina-dondu-7249768/"]