Hollanda'da yaşayan ve memleketi Aksaray'a tatile gelen İsmail Akkoç, aynı ülkede oturan, kendisi gibi yurda tatile gelen arkadaşı Erdem İyikasap'ı ziyaret için Gaziantep'e gitti.

İki arkadaş, daha sonra Aksaray'a gelmek için yola çıktı. İsmail Akkoç yönetimindeki otomobil, saat 04.00 sıralarında, Hürriyet Mahallesi 11'inci Bulvar'da kontrolden çıkıp, yol kenarındaki elektrik direğine çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle direk, otomobilin üzerine devrildi. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Araçta sıkışan 2 kişi, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarılarak, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sağlık durumu kritik olan Erdem İyikasap, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

İsmail Akkoç'un da hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Erdem İyikasap'ın cenazesinin, otopsinin ardından Gaziantep’te defnedilmek üzere yakınlarına teslim edileceği belirtildi. (DHA)

[old_news_related_template title="Beşiktaş'ta 'ters şerit' kazası: 7 kişi yaralandı" desc="Beşiktaş Ulus’ta ters yöne giren otomobil, ticari taksiyle kafa kafaya çarpıştı. 3 aracın karıştığı kazada ortalık savaş alanına dönerken 7 kişi yaralandı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/05/iecrop/besiktasta-navigasyonun-ters-yola-soktugu-otomobil-taksiye-carpti-7-yarali_3278_dhaphoto2_16_9_1659674749.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/besiktasta-ters-serit-kazasi-7-kisi-yaralandi-7289393/"]