Esenyurt Atatürk Mahallesi’nde dün öğle saatlerinde iddialara göre daha önceden aralarında tartışma yaşanan iki kişi, markette karşılaştı. Alışveriş yapmaya gelen kadın, tartıştığı adam tarafından zorla marketten dışarı atılırken, çalışanlar araya girerek kadını kurtarmak istedi.

Öfkeli adam etrafındakilere aldırmadan darp ettiği kadını dışarı çıkarttı. Tehdit ve küfürler savuran şahıs, olayın ardından hiçbir şey olmamış gibi uzaklaşırken, mağdur kadın saldırgana sadece ‘Bırakın’ diyebildi.

Market içinde yaşanan o anlarda ise bazı vatandaşların olaya aldırmadan alışveriş yapmasını şaşkınlığa neden olurken, tartışma cep telefonu kamerasına yansıdı. (İHA)

[old_news_related_template title="Kadın sürücüye taciz kamerada" desc="Ankara’da bir servis şoförü, yol verme sebebiyle tartıştığı kadın sürücüye sözlü tacizde bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/21/iecrop/taciz_16_9_1650541640.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/kadin-surucuye-taciz-kamerada-7088192/"]