Muğla’nın Bodrum ilçesinde ki Gümbet Mahallesi’nde dün geceyarısı meydana gelen olayda Adnan Menderes Caddesi’nde seyir halinde olan M.S.’nin kullandığı 16 EC 714 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu kaldırıma çıktı.

Kaldırıma çıkan otomobil aynı anda arkadaşları ile birlikte eğlence mekanlarından otele dönmekte olan 71 yaşındaki Patrica Bernadette Ward isimli İngiliz turiste çarptı. Ward  duvar ile otomobil arasında sıkışarak feci şekilde yaşamını yitirdi. Onlarca kişinin önünde saat 02.00 sıralarında meydana gelen kaza şok etkisi yarattı.

DUVAR DA YIKILDI

Olay yerine çağrılan ambulanstaki sağlık ekipleri yaklaşık iki hafta önce tatile gelen Ward’ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Çarpmanın etkisi ile duvarın da yıkıldığı olayda alkollü olduğu iddia edilen kadın sürücü M.S. polisler tarafından gözaltına alınırken Ward’ın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Kazada yaşamını yitiren Ward’ın arkadaşları ise bugün İngiltere’ye dönmek için yola çıkacaklarını belirttiler.

[old_news_related_template title="Dereye düşüp akıntıda kaybolan Ummanlı turistin tişörtü bulundu" desc="Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde, kaya üzerinde fotoğraf çektirdiği sırada dengesini kaybedip, dereye düşen ve akıntıda kaybolan Ummanlı turist Al Rawahi Favvzi Faız Zaid'i (49) arama çalışmaları 3'üncü gününde sürüyor. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/05/iecrop/2-11_16_9_1654429150.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/dereye-dusup-akintida-kaybolan-ummanli-turistin-tisortu-bulundu-7176172/"]