Etimesgut Bağlıca Mahallesi Mermeroğlu Caddesi'nde oto lastiği satılan bir iş yerinin giriş katında saat 04.00 sularında patlama meydana geldi. Henüz belirlenemeyen nedenle meydana gelen patlama sonrası iş yerinde yangın çıktı. Metrelerce yüksekliğe ulaşan alevler ise çevrede paniğe neden oldu.



HASAR GÜN AĞARINCA ORTAYA ÇIKTI

Ankara'da oto lastikçide meydana gelen patlamanın yol açtığı hasarın boyutu, gün ağarınca ortaya çıktı. Patlamanın şiddetiyle iş yerinin arka tarafındaki duvarın yıkıldığı, çevredeki iş yerlerinin ise camlarının parçalandığı görüldü.



Öte yandan olay yerinde jandarma ekiplerince yapılan incelemede, patlamanın meydana geldiği lastikçide çalışan Emre C.'nin, saat 04.00 sıralarında iş yerine motosikletle geldiği, içeriye girdikten yaklaşık 10 dakika sonra da patlamanın meydana geldiği belirlendi.



Yaralanan ve hastanede tedavisi devam eden Emre C.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Patlamanın nedeni henüz belirlenemezken, jandarma olay yeri inceleme ekibinin çalışması sürüyor.



'KÖPEĞİ YANARAK ÖLDÜ'

Patlama sonrası iş yerinde hasar meydana gelen Mustafa Güldür, iş yerinin tavanının çöktüğünü ve tüm eşyalarının hasar gördüğünü belirtti. Eşi Özlem Güldür ise şunları söyledi:

"Gece saat 04.00 gibi bize, bizim yan dükkanda patlama olduğu ve dükkanımıza sıçradığına dair haber geldi. Biz de hemen buraya geldik. Geldiğimiz sırada her yerin yandığını gördük. Dükkanımızdan hiçbir eşyamızı alamadık.

Kameralarda, lastikçide bir patlama olduğu ve daha sonra yangın çıktığı görülüyor. Arada lastikçide yatan bir elemanı vardı. Yıkamacının da bir köpeği vardı, o da yanarak öldü." DHA

 

[old_news_related_template title="Kahramanmaraş'taki patlama petrol fiyatlarını yükseltti" desc="Irak'tan Ceyhan limanına petrol taşıyan boru hattında dün gece meydana gelen patlama sonrasında petrol fiyatları yükseldi. BOTAŞ'tan yapılan açıklamada saat 11.00 itibariyle petrol akışının başladığı bildirildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/19/iecrop/resimid_195817981_19581798_16_9_1642573875.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonomi/kahramanmarastaki-patlama-petrol-fiyatlarini-yukseltti-6897259/"]