Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Köşk Yaylasında meydana geldi. İddiaya göre, aralarında arazi meselesi yüzünden husumet bulunan Muhammet A. ile Mesut Civak (36), Recep Yazgan (56) ve Yılmaz Demirci (42) arasında tartışma çıktı.

ATEŞ ETTİ

Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgada Muhammet A.'nın tabancayla ateş açması sonucu mermilerin isabet ettiği Civak, Yazgan ve  Demirci, yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.



Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar, İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Mesut Civak, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Jandarma, olay yerinden kaçan Muhammet A.'nın yakalanması için çalışma başlattı. (DHA)

[old_news_related_template title="İstanbul'da çatışma! Çok sayıda yaralı var" desc="İstanbul Büyükçekmece’de iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Olayda çok sayıda kişi yaralandı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/20/iecrop/polis-dha3_16_9_1655759279.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/istanbulda-catisma-cok-sayida-yarali-var-7205317/"]