Marmaraereğlisi ilçesi Yakuplu Mahallesi yakınlarında sabah saatlerinde Enes Özkan'ın kullandığı otomobile, seyir halindeyken, açık olan camdan arı girdi. Tedirgin olan Özkan'ın kontrolünden çıkan otomobil, takla atarak yol kenarına devrildi.

Kazada Özkan ile araçtaki Hatice T. ve Melek C. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İlk müdahaleleri kaza yerinde yapılan yaralılardan Enes Özkan, ilk ifadesinde, açık olan camdan içeri arı girdiğini, kulağına konmasıyla kontrolü kaybettiğini ve aracın devrildiğini söyledi.

Yaralılar, kaldırıldığı Çorlu Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. (DHA)

[old_news_related_template title="Kaza sonrası ortalık savaş alanına döndü" desc="Kadıköy'de kazaya karışan motorcular ortalığı savaş alanına çevirdi. Yerde yaralı yatan arkadaşlarına aldırış etmeden kavgaya tutuşan motorcular cep telefonu kamerasına yansıdı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/22/iecrop/2-10_16_9_1655887723.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/kaza-sonrasi-ortalik-savas-alanina-dondu-3-7208067/"]