Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Pınarlıbelen Mahallesi’nde meydana gelen olayda çiftçi Orhan Kuş (58) kullandığı 48 TF 154 plakalı traktör ile tarlasını sürerken traktörün fırlattığı taş Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde işçi olarak çalışan  ve aynı anda tarlada temizlik yapan oğlu 38 yaşındaki Nebi Kuş’un boyun tarafına çarptı.

Kanlar içerisinde yerde kalan Kuş için  baba Orhan Kuş ve köylüler  ambulans ve jandarma ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Nebi Kuş’un yaşamını yitirdiği belirlendi. Jandarma ve savcı incelemesinin ardından Nebi Kuş’un cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Traktörü kullanan baba Orhan Kuş’un ise fenalaşması üzerine hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtildi.  Babanın tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere karakola götürüleceği bildirildi.

Nebi Kuş’un cenazesi bugün ikindi namazının ardından Pınarlıbelen Köyü’nde toprağa verilecek. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
[old_news_related_template title="Trenle traktör çarpıştı: 1 ölü" desc="İzmir’in Ödemiş ilçesinde trenle traktörün çarpışması sonucu bir kişi hayatını kaybetti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/01/iecrop/resim1_20375419_16_9_1651412074.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/trenle-traktor-carpisti-1-olu-7110033/"]