Olay, Ortaköy Yıldız Mahallesi’ndeki bir otelde yaşandı. İddiaya göre, saat 01.00 sıralarında, Ebru Cüzdan kaldığı otelin 7’nci katından düşerek ağır yaralandı. Hastaneye götürülen Cüzdan hayatını kaybetti.



YÜZÜNDE ÇİZİK VE YARA

Olayla ilgili polis ekiplerince çalışma başlatılırken, Ebru Cüzdan’ın sevgilisi Özgür Aydoğan emniyete götürüldü. Özgür Aydoğan’ın yüzünde tırnak izleri, çizik ve yaralar olduğu öne sürüldü. Alkollü olduğu ve karakolda henüz ifadesinin alınamadığı belirtilen Aydoğan’ın eşiyle olaydan önce bir gece kulübünde tartıştığı öne sürüldü.



BALKONA ÇIKTI

Görgü tanıklarının iddiasına göre, ikili arasında otel girişinde de tartışma yaşandı. Alkollü olan çift odaya da tartışarak girdi. Aydoğan'ın Ebru Cüzdan'ın düşmesinden 5 saniye sonra balkona çıktığı belirtildi. İlk belirlemelerde olayın intihar kaynaklı olduğunun değerlendirildiği belirtildi.

[old_news_related_template title="7'nci kattan düşen Sedefnur, 25 gündür yoğun bakımda" desc="Kocaeli'de, polis memuru erkek arkadaşıyla misafirliğe gittiği 7'nci kattaki evde balkondan düşen üniversiteli Sedefnur Çağlar'ın (23) yoğun bakımdaki tedavisi, 25 gündür uyutularak devam ediyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/03/iecrop/2-2_16_9_1643878061.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/7nci-kattan-dusen-sedefnur-25-gundur-yogun-bakimda-6928829/"]