Olay dün saat 14.30 sıralarında Bayrampaşa'ya bağlı Yıldırım Mahallesi'nde yaşandı. Bir kişi iş yerinin önünde bağlı olan 'Ares' isimli köpek havladı diye cebinden çıkardığı bıçakla saldırdı. Köpek kaçarken, saldırgan kişi defalarca bıçak salladı. Olaydan köpek yara almadan kurtuldu.



Köpeğin sahibi Semih Ümmet saldırgandan şikayetçi olmadığını belirterek, "İçeride oturuyorum. Köpeğim burada bağlıydı. Bir kişi köpek havladı diye bıçağı çıkartıp saldırdı. Dışarı çıktım. Sonradan öğrendik ki, çocuğun ailesi geldi rahatsızlığı varmış. Köpek ne yapabilir? Sonra tatlıya bağladık ama köpeğe vursaydı ölecekti yani ufacık köpek. Köpek havladı diye saldırmış sonradan gördük kamera kayıtlarında. Şikayetçi değilim" dedi. (DHA)

[old_news_related_template title="Polis üzerine gelen köpeği silahla öldürdü" desc="Ordu’nun Altınordu ilçesinde sokak köpeğinin insanlara saldırdığı ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen ekipteki bir polis memuru, üzerlerine doğru koşarak gelen köpeğe ateş edip öldürdü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/25/iecrop/uzerlerine-gelen-kopegi-olduren-polise-sorusturma_3414_dhaphoto4_16_9_1645789376.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/polis-uzerine-gelen-kopegi-silahla-oldurdu-6974210/"]