Filyos beldesi Sefercik rampasında sabah saatlerinde doğal gaz borularını taşıyan H.Ü. hakimiyetindeki TIR'dan boşalan borular arkadan gelen Ç.B.‘nin kullandığı araca ok gibi saplandı. Her biri bir ton ağırlığındaki üç ton boru otomobili hurdaya çevirdi.


Olayı gören diğer sürücüler 112 Acil Servisi ve Jandarma arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobilde yolcu olarak bulunan ve hafif yaralanan D.A.'ya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı.

Yaralı Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Jandarma ekipleri boruları yoldan kaldırarak kapanan trafiği tekrar açtı. (İHA)

[old_news_related_template title="AKP’li belediye başkanının yeğeni makam aracıyla kaza yapıp kaçtı" desc="Muğla’da AKP’li Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan’ın makam aracını alan yeğeni Yusuf Ceylan iki arkadaşıyla Marmaris’te eğlendi. Ceylan, Köyceğiz’e dönerken Ortaca Adliyesi’nde görev yapan bir hakimin aracına çarparak olay yerinden kaçtı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/01/iecrop/spot-sablon_16_9_1659340192.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/akpli-belediye-baskaninin-yegeni-makam-araciyla-kaza-yapip-kacti-7281569/"]