Muğla’nın Milas ilçesindeki 19 Mayıs Bulvarı'nda seyir halindeki M.K.yönetimindeki 48 U 3529 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu önce park halindeki kamyonete, ardından motosiklete çarptıktan sonra takla atarak bir işyerine girdi.

SÜRÜCÜ YARALANDI

Ortalığı savaş alanına çeviren otomobildeki sürücü yaralanırken, otomobilin geldiğini görenler sağa sola kaçışarak kazayı yara almadan atlattı. Otomobilden sızan akaryakıt korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Sağlık ekipleri yaralı M.K. yi ambulans ile Devlet Hastanesi’ne kaldırırken Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ise sızan akaryakıtı ve  savaş alanına dönen cadde ve kaldırımı temizledi.

[old_news_related_template title="TEM'deki kazada anne babasının ardından 4 yaşındaki Ahsen de hayatını kaybetti" desc="Bolu'dan Bursa'nın İnegöl ilçesine giderken TIR'a arkadan çarpan otomobildeki Semih ve eşi Sümeyra Sert hayatını kaybetti. Kazadan ağır yaralı kurtulan çiftin kızları 4 yaşındaki Ahsen de kaldırıldığı hastanede 3 gün sonra hayatını kaybetti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/26/iecrop/ahsen_16_9_1658815720.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/temdeki-kazada-anne-babasini-ardindan-4-yasindaki-ahsen-de-hayatini-kaybetti-7270149/"]