Tarsus ilçesinde iki yıl önce sulama kanalında boğulmaktan son anda kurtarılarak hastaneye kaldırılan Deniz, yoğun bakımda kaldı. Sulama kanalında boğulma tehlikesi geçirdiğinde çok su yutan, nefesi kesilen, daha sonra hayata döndürülen küçük Deniz, 4 ay yoğun bakımda tedavi gördü.

Konuşamayan, yürüyemeyen, ellerini hareket ettiremeyen Deniz, sadece konuşulanları duyunca küçük tepkiler verebiliyor.

Yatağa ve oksijen tüpüne bağımlı yaşamak zorunda kalan Deniz'in bakımına yardımcı olmak için baba Serkan Tek de işinden ayrıldı. Serkan Tek ve eşi Gülden Tek hayatlarını oğulları Deniz’in iyileşmesine adadı.

Anne Gülden, bir bebek şefkatiyle 12 yaşına gelen oğluna bakmaya devam ederken, yemek yiyemeyen Deniz’i özel mamalarla besliyor. Evlatlarının günden güne gözlerinin önünde erimesinin yanında maddi sıkıntılarla da boğuşan aile yardım bekliyor. (İHA)

[old_news_related_template title="11 yıldır dinmeyen acı" desc="Artvin'de, 2011 yılında otomobiliyle Çoruh Nehri'ne düşerek kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 28 yaşındaki mühendis Orhan Kemal Ulusoy'un ailesi, 11 yıl geçmesine rağmen oğullarını arıyor. Çoruh nehrine karanfil bırakan aile kayıp mühendis oğullarının yasını tutuyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/27/iecrop/aci_16_9_1651045412.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/11-yildir-dinmeyen-aci-7100541/"]