Adapazarı ilçesi, Evrenköy Mahallesi, 341. Sokak'taki 2 katlı eve bu sabah taşınan Nuray Eski, engelli çocukları Nehir ile Dursun Efe uyuduktan sonra alt kattaki kayınvalidesine indi.

2 kardeşin uyuduğu sırada yanlarında bulunan elektrikli ısıtıcı, yatağın üzerine düştü. Alevler, kısa sürede odayı sardı. Durumu fark edip üst kata çıkan Nuray Efe, çocuklarını kurtarmaya çalıştı, fakat dumandan etkilendi.

Komşularının ihbarı üzerine adrese itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince evden çıkartılan çocuklara sağlık ekipleri müdahale etti.

Yenikent Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kardeşlerden Nehir Eski, tüm çabalara karşın kurtarılmadı. Dursun Efe Eski ise ilk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Dumandan etkilenen anne de hastanede tedaviye alındı.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

[old_news_related_template title="Kayıp emlak zengini kadını arkadaşı öldürüp parçalara ayırmış" desc="Antalya’da 83 gündür kayıp olarak aranan emlak zengini kadının cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Bir televizyon programına bağlanan şahıs, cesedini ortadan kaldırmak için plan yaptıklarını ve cesedi benzinle evin banyosunda yaktıklarını sonra da parçalara ayırdıklarını söyledi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/20/iecrop/resimid_195971101_19597110_16_9_1642686191.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/kayip-emlak-zengini-kadini-arkadasi-oldurup-parcalara-ayirmis-6901009/"]