Kaza saat 10.30 sıralarında Ümraniye, Şenol Güneş Bulvarı'nda meydana geldi. İddialara göre Songül Karataş'ın kullandığı otomobil, altyapı çalışmalarının ardından asfaltla yolun kapatılmaması nedeniyle oluşan çukura girdi. Karataş, direksiyon hakimiyetini kaybetti.



Otomobil karşı yönden gelen Yonca Yalçınkaya yönetimindeki otomobile çarptı. Çarpışma sonucu iki sürücü ve araçlarda bulunan Berra Karataş ile Yusuf Yalçınkaya yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Yaralanan 4 kişi ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yol, araçların çekici tarafından kaldırılmasının ardından açıldı.

Çevredekiler yolda çok fazla kaza olduğunu belirterek önlem alınmasını istedi. Kazayı gören Adem Yıldız Burada uzun süredir asfaltlama çalışmasının yapılmadığını, oluşan çukur nedeniyle sık sık kazaların meydana geldiğini söyledi. DHA

[old_news_related_template title="14 yaşındaki çocuk lüks otomobille kaza yaptı" desc="Esenler'de 14 yaşındaki çocuğun kullandığı, lüks otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Ters yöne dönen hafif ticari araca arkasından gelen başka bir araç daha çarptı. 14 yaşındaki sürücü, gelen babasıyla birlikte polis merkezine götürüldü. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/15/iecrop/resim4_19555260_16_9_1642231381.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/14-yasindaki-cocuk-luks-otomobille-kaza-yapti-6889562/"]