Çukurca ilçesine 30 kilometre mesafede bulunan Çağlayan köyü yakınlarında mantar toplamaya giden bazı vatandaşlar aniden yağan dolunun şokunu yaşadı.



Dolu yağışına hazırlıksız yakalanan vatandaşlar çektikleri zor anları cep telefonu ile görüntülediler. Ceviz büyüklüğündeki doluyu ellerine alan köylüler korkulu anlar yaşadılar.



"YER GÖK YIKILDI"

Bazı vatandaşlar kendilerini korurken bir kişinin ise kafasından yaralandı. İlk defa böyle bir doğa olayı ile karşılaştıklarını ifade eden vatandaşlar, yer gök yıkıldı diye düşündüklerini ve ölümle burun buruna geldiklerini ifade ettiler.

[old_news_related_template title="Ceviz büyüklüğünde dolu yağdı, araçlar bu hale geldi" desc="Adıyaman’ın Besni ilçesinde ceviz büyüklüğünde yağan dolu ekinlere, meyve ağaçlarına ve otomobillere zarar verdi. Gaziantep-Besni Karayolu beyaza büründü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/03/iecrop/dolu880_16_9_1651599058.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/ceviz-buyuklugunde-dolu-yagdi-araclar-bu-hale-geldi-7113690/"]