Olay, saat 19.00 sıralarında Bağcılar Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, bir kadın cadde üzerinde bulunan bir kıyafet mağazasına girerek kıyafetleri incelemeye başladı. Bir kıyafeti beğenen kadın deneme kabininde kıyafeti üstüne giyindi. Mağaza çalışanına ATM’den para çekmesi gerektiğini söyleyerek giydiği kıyafetle birlikte mağazadan çıkan kadın bir daha geri dönmedi. Kadın çıkardığı eski kıyafeti ise mağazada bıraktı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

"ESKİSİNİ BIRAKTI, YENİSİNİ GÖTÜRDÜ"

Mağaza sahibi Melih Duvaklı, “Kadın bayağı kibar bir kadındı, arkadaşımız hiç şüphelenmemiş. Geldi 1-2 tane ürün denedi burada. En son kendi elbiselerini bıraktı. ATM’den para çekeceğim diye gitti. Gidiş o gidiş, daha da gelmiyor. Eskisini bıraktı, yenisini götürdü. Güzel bir taktikti aslında” dedi. (İHA)

[old_news_related_template title="Mankenin üzerindeki kıyafeti çaldılar" desc="Bağcılar'da bir dükkanın önünde bulunan cansız mankenin üzerindeki ceketi çalan hırsız güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntülerde, hırsızın cansız mankenin arkasına geçerek kıyafeti çıkarıp çaldığı görüldü. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/22/iecrop/2-2_16_9_1647930270.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/mankenin-uzerindeki-kiyafeti-caldilar-7025912/"]