Olay, 3 gün önce Talas ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. O.K. evine doğru yürürken, yanına otomobille Ş.A. ve Y.C. geldi.

Otomobilden inen Ş.A. ve Y.C., araçtan inerek O.K.'yi dövüp, cebinden bin TL’si ile cep telefonunu alarak bölgeden ayrıldı. O.K. çevredekilerin çağırdığı ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak şüphelilerin Ş.A. ve Y.C. olduğunu belirledi. 2 şüpheli Melikgazi ilçesinde kaçtıkları otomobilde yakalandı.

Emniyetteki sorgularının ardından iki şüpheli Devlet Hastanesi Adli Tabiplik’te sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. (DHA)

[old_news_related_template title="5 yıl önce dayak yediği kemancıyı öldürdü…" desc="Balıkesir'de, kemancı Emin Çizkici'yi bıçaklayarak öldüren Şakir Kesici, Denizli'de yakalandı. Balıkesir'e getirilen katil zanlısı Kesici, ilk ifadesinde, 5 yıl önce Çizkici ve 2 arkadaşı tarafından dövüldüğünü, o günden beri olayı unutamadığını söylediği öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/25/iecrop/sequence-01.00_00_00_00.still003_16_9_1643113118.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/kemanciyi-5-yil-once-dovuldugu-icin-oldurmus-6911308/"]