Olay, dün saat 19.00 sıralarında Biroğul Mahallesi'nde meydana geldi. Yaz tatili için ailesi ile birlikte İstanbul'dan gelen Abdulsamet Ceylan, sokakta oyun oynadığı sırada birden kanlar içerisinde yere yığıldı.

İhbarla gelen sağlık ekiplerince Şebinkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ceylan'ın sırtına yorgun mermi isabet ettiği belirlendi. Giresun Kadın ve Çocuk Hastanesi'ne sevk edilen Ceylan, burada yoğun bakıma alındı.

Polis ekipleri, çocukların oyun oynadığı alanının yakında yapılan bir düğünde silahlarla havaya ateş edildiğini tespit etti. Ekipler, şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

'YARIN DOĞUM GÜNÜ'

Oğlunun evin önünde arkadaşları ile olduğunu belirten Tuğba Ceylan, "Oğlum, arkadaşlarına 'Sırtım çok ağrıyor' diyerek yere düştü. Ben de koştum. Baktım, sırtı kanlar içerisinde. Hemen hastaneye kaldırdık. Şu an yoğun bakımda. Evin yakınında bir düğün vardı, silahlar ateşleniyordu. Eğlenceleri bizi mahvetti.

Yapmasınlar, kurşun sıkmasınlar. Benim canım yandı, başkalarının canı yanmasın. Bu eğlence değil. Böyle eğlence olmaz. Havaya ateş açılınca, bu bir eğlence olmuyor" dedi.

Oğlunun yarın doğum günü olduğunu da ifade eden Ceylan, "Oğlumun kafasına, kalbine de kurşun gelebilirdi, yapmasınlar. Çok acı çekiyoruz. Başkaları bu acıyı çekmesin" diye konuştu. (DHA)

[old_news_related_template title="Maganda kurşunu 15 yaşındaki Hasan Mert'i öldürdü" desc="Gaziantep'te 15 yaşındaki çocuk, sokakta yürüdüğü esnada karın bölgesine isabet eden maganda kurşunu ile ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan çocuk, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/30/iecrop/2-18_16_9_1659183673.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/maganda-kursunu-15-yasindaki-hasan-merti-oldurdu-7279132/"]

[old_news_related_template title="İstanbul’da baba ve çocuğuna dehşeti yaşatan silahlı maganda kamerada" desc="Kağıthane’de yolda çocuğuyla yürüyen baba, sokak arasında hızlı bir otomobil kullanan genci uyarınca dehşeti yaşadı. Oğlunu kucağına alan baba hızla markete sığınırken, maganda ise arkasından gelerek tabanca ile tehditler savurup kaçtı. Korku dolu anlar kameralara saniye saniye yansırken, maganda Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/28/iecrop/resim2_20970814_16_9_1658995278.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/istanbulda-baba-ve-cocuguna-dehseti-yasatan-silahli-maganda-kamerada-7274578/"]