Karapınar Mahallesi 2. Çevre Yolu üzerinde Akıllı Kavşak yakınlarındaki boş bir arazide yapılan düğün törenine katılan davetliler arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü.

Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Polis ekiplerinin müdahalesi ile kavga eden şahıslar etkisiz hale getirildi. Darp neticesi yaralanan 2 şahıs ise, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. (İHA)

[old_news_related_template title="Konya'da torununun düğününe giden akrabalarının evini soydular" desc="Konya'nın Kulu ilçesinde torunun düğüne giden Gökmen Kaya'nın evine girip, çelik kasadaki yaklaşık 510 bin TL değerinde altın-takı ve döviz çalan akrabaları Kasım K. ve Furkan Ö. ile onların arkadaşı Sinan T., polis tarafından yakalandı. 3 şüpheli de sevk edildiği mahkemece tutuklandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/30/iecrop/koyna-23_16_9_1659218752.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/konyada-torununun-dugunune-giden-akrabalarinin-evini-soydular-7279876/"]