Olay, Gaziantep 4'üncü Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan elektrik üretim ve dağıtım merkezinde meydana geldi.

İddiaya göre, İzmir'den yetkili bir firmadan gelen elektrik ustası Özkan Tüzün ve Yılmaz Aygün, dağıtım merkezinde bulunan trafoyu söküp yerini değiştirmeye çalıştığı sırada elektrik akımına kapıldı.

HAYATINI KAYBETTİ

Olayı gören diğer işçilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Özkan Tüzün'ün hayatını kaybettiği belirlendi.

Yaralanan işçi Yılmaz Aygün ise 25 Aralık Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tüzün'ün cesedi otopsi için kaldırıldığı Adli Tıp Kurumundaki işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

[old_news_related_template title="Hanife, tartıştığı erkek arkadaşını bıçakladı" desc="Eskişehir'de, erkek arkadaşı Onur Ö.'yü sırtından bıçaklayıp yaralayan Hanife U. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/10/iecrop/hanife1_19999335_16_9_1646931487.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/hanife-tartistigi-erkek-arkadasini-bicakladi-7002574/"]