Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı tarafından yaz aylarında Muğla Emniyet Müdürlüğü emrine tahsis edilen gece görüşlü tam donanımlı ‘uçan göz’ helikopter ile Marmaris çıkışı, Fethiye ve Marmaris çıkışının birleştiği Gökova Kavşağı, Sakartepe rampası, Ula geçişi ve Menteşe ilçesinde yaşanan trafik yoğunluğu havadan görüntülendi.

'Uçan göz' olarak bilinen helikopterin kadın pilotu Komiser Ebru Pilot eşliğinde gerçekleştirilen havadan trafik denetiminde kavşaklarda yoğunluk oluştuğu görüldü.

MUĞLA'YA 4 GÜNDE 593 BİN ARAÇ GİRİŞ YAPTI

9 Temmuz’dan 12 Temmuz tarihine kadar Muğla’ya İl Emniyet Müdürlüğü Plaka Tanıma Sistemi'nden geçen araç sayısı toplam 593 bin olurken, jandarma giriş noktaları ile bu rakamın 650 bin araca ulaştığı öğrenildi.



9 günlük bayram tatilinde ise Muğla’ya Milas, Yatağan, Denizli, Köyceğiz, Burdur ve Antalya istikametinden emniyet ve jandarma sorumluluk bölgelerinden giriş yapan araç sayısının 900 bine ulaştığı öğrenildi. Muğla’ya 9 günlük bayram tatilinin ilk 4 gününde sadece Bodrum’a yaklaşık 155 bin aracın giriş yaptığı, 9 günlük tatilde ise bu rakamın 300 bine yaklaştığı belirlendi.

[old_news_related_template title="TALPA Başkanı açıkladı: Pilotlar neden Türkiye’yi terk etmek istiyor?" desc="Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) Başkanı Kaptan Pilot Okan Üreksoy, Türk pilotların neden yurtdışına gitmek istediklerini SÖZCÜ’ye anlattı: “En önemli sebep, pilotluk mesleğinin yıllardır bilinçli ya da bilinçsiz itibarsızlaştırması. Saygın şartlar sağlandığı takdirde hiçbir arkadaşımız ülkeyi terketmek istemez.”" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/15/iecrop/pilot_16_9_1657870177.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonomi/talpa-baskani-acikladi-pilotlar-neden-turkiyeyi-terk-etmek-istiyor-7250033/"]