Avcılar Marmara Caddesi'nde bulunan bir pasajda dükkanı bulunan iki esnaf, dün akşam "dükkanın önüne ürün koyma" nedeniyle tartıştı.

Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Kavgaya çevredeki esnaf da karıştı. Caddeye taşan kavgada taraflar birbirine kemerle vurdu.

O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay yerine gelen polis ekipleri esnafı sakinleştirdi. Tarafların karakola giderek birbirinden şikayetçi olduğu öğrenildi. (İHA)

[old_news_related_template title="Kavga eden kardeşini ayırmaya giden Yasemin, 2 kurşunla öldü" desc="Bursa'da, kardeşi R.C.nin husumetli olduğu Y.K. ile kavga ettiğini haber alıp ayırmak için olay yerine giden Yasemin Çedik (45), vücuduna isabet eden 2 kurşunla yaşamını yitirdi. İkisi de alkollü olan R.C. ve Y.K. gözaltına alınırken, polis silahı kimin ateşlediğini araştırıyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/22/iecrop/bursa_16_9_1658480371.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/kavga-eden-kardesini-ayirmaya-giden-yasemin-2-kursunla-oldu-7263616/"]