Çubukta önceki gün arkadaşlarının doğum günü kutlamasından dönen Sude Nur Köse ile Elif Şahin, eve dönmek için Ankara Bulvarı Sünlü Kavşağı'nda yolun karşısındaki otobüse koştu.

Bu sırada C.K. yönetimindeki otomobil Köse ve Şahin'e çarptı. Yaralanan Elif Şahin ve Sude Nur Köse, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Elif Şahin, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Köse'nin tedavisi ise hastanede devam ediyor.
KAZA KAMERAYA YANSIDI

Bu arada kazanın araç kamerasına yansıyan görüntüsü ortaya çıktı. Arkadaki aracın kamerasına yansıyan görüntüde C.K. yönetimindeki otomobilin, yolun karşısına geçmek isteyen Şahin ve Köse'ye çarptığı görüldü. Sürücü C.K.'nın kazanın ardından durup araçtan inmesi de görüntüde yer aldı.

Öte yandan kazadan sonra gözaltına alınan sürücü C.K., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. (DHA)

[old_news_related_template title="Elektrikli scooter kazası: Ters yöne giren araç öldürüyordu" desc="Adana'da elektrikli scooter süren 23 yaşındaki hemşire, ters yönden hızla gelen hafif ticari aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan kaza sonrası genç kızın sağlık durumu ciddiyetini korurken, babası sürücünün yakalanıp tutuklanmasını istedi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/15/iecrop/2-10_16_9_1657877465.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/elektrikli-scooter-kazasi-ters-yone-giren-arac-olduruyordu-7250456/"]