Cudi Dağı eteklerinde bulunan kömür ocakları bölgesinde dün sabah saatlerinde maden ocağına ait kamyon, sürücüsünün kontrolünden çıkarak gölete düştü.

Araç suya gömülürken, sürücü Yusuf Hazar kayboldu. İhbar üzerine kaza yerine Şırnak ve Diyarbakır AFAD İl Müdürlüklerinden ekipler ile UMKE, Cizre Belediyesi İtfaiyesi dalgıçları, Bitlis Polis Arama Kurtarma ve Diyarbakır Jandarma Su Altı Arama- Kurtarma ekipleri sevk edildi. Su altındaki kamyona ulaşılırken, Yusuf Hazar ise bulunamadı.

Havanın kararmasıyla dün ara verilen çalışmalar, bugün sabahın erken saatlerinden yeniden başladı.

13 dalgıcın görev aldığı çalışmalarda Yusuf Hazarın cansız bedenine ulaşıldı. Sudan çıkarılan Hazarın cesedi, otopsi için Şırnak Devlet Hastanesine götürüldü. (DHA)

[old_news_related_template title="Kamyon gölete düştü, şoför aranıyor" desc="Şırnak'ın Silopi ilçesinde gölete devrilen kamyonun sürücüsünün bulunması için arama çalışması başlatıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/09/06/iecrop/resim1_21198636_16_9_1662456718.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/son-dakika-kamyon-golete-dustu-sofor-araniyor-7348833/"]