Olay, Odunpazarı ilçesi Kırmızıtoprak Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir evde Hanife U. ile erkek arkadaşı Onur Ö. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

SIRTINDAN BIÇAKLADI

Tartışma büyüyüp, kavgaya dönüşünce Hanife U. evde bulunan bıçakla Onur Ö.'yü sırtından bıçakla yaraladı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Onur Ö. ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Onur Ö.'nün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

TUTUKLANDI

Olayın ardından İl Emniyet Müdürlüğü Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Hanife U., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (DHA)

[old_news_related_template title="Eşini ve iki çocuğunu öldürüp intihar etti! 'Borcu vardı' iddiası" desc="İstanbul’da yaşayan Bülent Aktaş, eşini ve 2 çocuğunu öldürerek intihar etti. Bülent Aktaş'ın borçları olduğu, bir süre önce aracını sattığı ve babasından 100 bin lira para aldığı öne sürüldü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/09/iecrop/olum_16_9_1646865322.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/esini-ve-iki-cocugunu-oldurup-intihar-etti-borcu-vardi-iddiasi-7000650/"]