Düğününün yapılacağı Pendik'teki salona giden kadın, salon sahiplerinden düğün rezervasyonunu iptal edilmesini istedi. Salon sahipleri ise rezervasyonun iptal edilmesi durumunda belli bir ücret ödenmesi gerektiğini söyledi.

Kadın durumu evleneceği kişiye anlattı. Salona gelen kişi ile salon sahipleri arasında tartışmaçıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çift salondan ayrıldı. Daha sonra kadının nışanlısı tabancayla salona ateş açtı.



Olayda ölen ya da olmazken, kurşunların isabet ettiği düğün salonunda ve park halindeki 2 araçta hasar oluştu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri saldırıda çifti yakalayarak gözaltına aldı.



SOKAK TRAFİĞE KAPATILDI

Ekipler, sokağın giriş ve çıkışını şeritle kapatarak incelemede bulundu. İncelemelerde, yerde çok sayıda kovan olduğu görüldü. Saldırıda bulunan kişinin salona ateş açtığı anlar çevredekilerin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.  (DHA)

[old_news_related_template title="Boşanmak isteyen eşini tabancayla başından vurdu" desc="Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde D.Ç., boşanmak isteyen eşi E.Ç.'yi tabancayla başından vurdu. Ağır yaralanan kadın, tedaviye alındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/21/iecrop/jandarma-1_16_9_1658438401.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/bosanmak-isteyen-esini-tabancayla-basindan-vurdu-7263079/"]