Şişli’deki bir ticaret merkezinde geçtiğimiz aylarda saat 11.30 sıralarında meydana gelen olayda, otopark içerisindeki çöp konteynerini sürerek yolun karşısına geçmeye çalışan Erdinç P.’ye Celil D. idaresindeki araçla çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yere düşen Erdinç P. kazayı çöp konteyneri sayesinde küçük sıyrıklarla atlatırken, sürücü kısa süreli şok geçirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Erdinç P. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, sürücü Celil D. ise polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü.

ÇÖP KONTEYNERİ HAYATINI KURTARDI

Şişli’de çöp konteyneri süren şahsa aracın çarptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şahsın çöp konteynerini alarak yürümeye başladığı ve karşıdan gelen aracın çöp konteynere çarpması sonucu şahsın yere düşerek yaralandığı görülüyor.

MOTOSİKLETLİ TAKLA ATTI

Beyoğlu’nda da geçtiğimiz aylarda saat 14.00 sıralarında yaşanan olayda, bir otomobil sürücüsü yasak yerden hatalı dönüş yapmak istedi. O esnada seyir halinde olan motosikletli bir sürücü otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanarak takla atan motosikletli yere savrularak yaralandı. Sağlık ekipleri yaralı motosikletliyi ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.

Sarıyer’de geçtiğimiz Şubat ayında saat 14.00 sıralarında meydana gelen olayda ise, motosikletli bir genç dengesini kaybederek yere savruldu. Genç kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, kaza anları ise kameralara yansıdı. (İHA)

[old_news_related_template title="Ehliyetsiz sürücü dehşeti: Ezgi öldü, Şimal yoğun bakımda" desc="Gaziantep'te ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil, scooter'la seyir halindeki Ezgi Alya Yiğit ile Şimal Toprak'a çarptı. 17 yaşındaki Ezgi öldü, Şimal ise yoğun bakımda hayat mücadelesi veriyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/13/iecrop/spot-sablon-3_16_9_1649841938.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/ehliyetsiz-surucu-dehseti-ezgi-oldu-simal-yogun-bakimda-7071815/"]

[old_news_related_template title="Freni boşalan minibüs, ATM'lere ve servis aracına çarptı!" desc="Ankara'da, freni boşalan minibüsün yol kenarındaki ATM'lere ve park halindeki servis aracına çarpması sonucu sürücü M.Ö. yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/13/iecrop/resim5_20252103_16_9_1649841097.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/freni-bosalan-minibus-atmlere-ve-servis-aracina-carpti-7071762/"]