Kadıköy, Rıhtım Caddesi’nde sabaha karşı denizde hareketsiz bir kişiyi gören vatandaşlar polise haber verdi. İhbar üzerine, deniz polisi, itfaiye ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Ekipler olay yerine gidince bir erkek cesediyle karşılaştı. Denizden çıkarılan cesedin 27 yaşındaki A.M.'ye ait olduğu belirlendi.

CİNAYET İHTİMALİ

Ölen kişinin gece denize düştüğünü değerlendiren ekipler çalışma başlattı. Olayın önce kaza sonucu düşme olabileceği değerlendirildi. Ancak A.M.’nin olay sırasında yanında bir kişi daha olduğu anlaşıldı. Üç ay önce memleketinden çalışmak için İstanbul’a gelen A.M.’nin cinayete kurban gitmiş olabileceği belirlendi.

BİR  ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Yapılan araştırmaların ardından, bir kişi cinayet şüphesi üzerine gözaltına alındı. İlçe ekiplerince yakalanan şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

[old_news_related_template title="Kadıköy sahilinde boğularak can verdi! 'Kimse yardım etmedi' iddiası" desc="Kadıköy'de bir vatandaş sahil şeridinde yürüdüğü esnada dengesini kaybederek denize düştü. Deniz polisi tarafından yapılan çalışmalar sonrası şahsın cansız bedenine ulaşıldı. Çevredeki vatandaşlar ise şahsın düştüğünü görenlerin müdahale etmemesine sitem etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/17/iecrop/resim5_20704909_16_9_1655454415.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/kadikoy-sahilinde-bogularak-can-verdi-kimse-yardim-etmedi-iddiasi-7198981/"]