Sakarya’dan eşiyle beraber Cebeci’ye yüzmeye gelen 46 yaşındaki Murat Kılınç, denizde çırpınırken görüldü. Çırpınmaların ardından cankurtaran ekipleri tarafından sudan çıkarılan Kılınç, sağlık ekiplerine teslim edildi. Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Murat Kılınç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

GÖZDEN KAYBOLDU

Bir diğer boğulma vakası ise Çamkonak Uzunkum’da yaşandı. Çayırova’dan arkadaşlarıyla beraber yüzmeye gelen 42 yaşındaki Fikret Abacı, bir süre sonra gözden kayboldu.

Cankurtaran ekiplerince yapılan aramada sudan çıkarılan Abacı, Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tüm çabalara rağmen kurtarılamayan Fikret Abacı, yaşamını yitirdi.
Jandarma, olaylarla ilgili inceleme başlattı. İHA

[old_news_related_template title="Ülkenin dört bir yanından acı haberler geldi! Birçoğu daha çocuktu..." desc="Sıcaklıkların artmasına bir de bayram tatili eklenince vatandaşlar sahil, göl ve nehir kıyılarına akın etti. Serinlemek için suya giren birçok vatandaş ya hayatını kaybetti ya da ölümden döndü. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/12/iecrop/bogulma2_16_9_1657650463.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/ulkenin-dort-bir-yanindan-aci-haberler-geldi-bircogu-daha-cocuktu-7245717/"]