Akyurt'ta önceki gün meydana gelen olayda Fatih Kara, 2 çocuğunu görmek için yaklaşık 1 yıl önce geçimsizlik nedeniyle evi terk eden eşi Güleser Kara'nın yaşadığı babaevine gitti. Fatih Kara, binanın girişinde çıkan tartışmada eşi Güleser Kara ve kayınpederi Gazi Akkaya'yı bıçaklayarak kaçtı.

Ambulansla hastaneye kaldırılan Gazi Akkaya, hayatını kaybederken, Güleser Kara da tedavisinin ardından taburcu edildi. Fatih Kara ise polis tarafından yakalanarak tutuklandı.



Güleser Kara'nın, madde bağımlısı olduğu iddia edilen eşi Fatih Kara'nın, kendisine şiddet uygulaması nedeniyle 2 çocuğunu da alarak babasının evine döndüğü öğrenildi.

Kara'nın da bu yüzden eşine tepkili olduğu, olay günü çocuklarını görme bahanesiyle eve gittiği belirtildi. Fatih Kara'nın, olay öncesi kayınpederinin oturduğu evin önünde yaklaşık 3 saat beklediği güvenlik kamerası ile tespit edildi.



Polis, soruşturma kapsamında Fatih Kara'nın evi izlerken görüldüğü görüntülere el koydu. Kara'nın, daha sonra çocuklarını görmesine izin vermediğini iddia ettiği eşiyle tartıştığı ve yanındaki bıçağı çıkararak 3 yerinden bıçakladığı ardından araya giren kayınpederi Gazi Akkaya'yı da aynı şekilde bıçakladığı öğrenildi. Olayın ardından kayınpederinin otomobiline de hasar veren Fatih Kara'nın, suç aleti bıçağı da eve gitmeden önce bileylediği ileri sürüldü. (DHA)

[old_news_related_template title="Kayınpeder cinayeti kamerada: Önce ezdi, sonra tüfekle ateş açtı" desc="Şişli'de damadın kayınpederini önce araçla ezip, sonra tüfekle vurduğu anların görüntüleri ortaya çıktı. Katil zanlısı damat yakalanırken, zanlının kameralara yansıyan görüntülerde önce kayınpederini araçla ezmeye çalıştığı, daha sonra tüfekle ateş açtığı görüldü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/24/iecrop/sisli-6_16_9_1656009740_16_9_1656076962.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/kayinpeder-cinayeti-kamerada-once-ezdi-sonra-tufekle-ates-acti-7212789/"]