Kaza, cuma akşamı Atariye Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Necmi Çakır yönetimindeki (58) 16 BFU 64 plakalı otomobile, Seçil Dilek (20) kullandığı 34 NP 6890 plakalı otomobille çarptı. Çevredeki sürücülerin ihbarıyla kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada 2 sürücü ile araçlardaki Sinem Dede (18), Sera Zeybek (18), Libanur Karaca (18) ve Fatma Beyza Tüfek (18) yaralandı. İlk müdahaleleri yapılan 6 yaralı, hastaneye kaldırıldı.

ÇIĞLIKLAR DUYULUYOR

Yaralılar, tedavilerinin ardından hastaneden taburcu edildi.

Çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedilen kaza anının, araç içi kamerasına yansıyan görüntüleri de ortaya çıktı. Karaorman Mahallesi muhtarı Necmi Çakırın sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüde, kaza anı saniye saniye yer aldı. Görüntülerde Çakırın Cumhuriyet Caddesi'nde seyir halinde olduğu aracına, dört yolun birleştiği noktadaki kavşaktan kontrolsüz ve hızlı olarak karşı şeride geçen Seçil Dilek yönetimindeki otomobilin çarptığı görülüyor. Çarpışmanın şiddetiyle hava yastıklarının açıldığı anlar, araç içi kamerasınca kaydedilirken, klakson sesi ile diğer otomobildeki yaralıların çığlıkları da duyuluyor. (DHA)

[old_news_related_template title="Önündeki araçta eşinin kaza yaptığını görünce kendisi de kaza yaptı" desc="Antalya'da eşiyle farklı araçlarda seyir eden adam, eşinin kaza yaptığını görünce panikleyerek kendisi de kaza yaptı. Kazada iki ayrı araçta bulunan karı koca yaralandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/25/iecrop/2-19_16_9_1653482743.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/onundeki-aracta-esinin-kaza-yaptigini-gorunce-kendisi-de-kaza-yapti-7155479/"]