Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Kargıcak Köyü yakınlarında bu sabah saatlerinde meydana gelen kazada Güllük Gemi İskelesi’ne maden taşıyan bir TIR bilinmeyen nedenle yoldan çıkıp kayalara çarptı. Kazanın etkisi ile sürücünün şoför mahallinde sıkıştığı ve TIR’ın aniden alev aldığı belirtildi. Yoldan geçenlerin itfaiye ve sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda arazöz ve sağlık ekibi sevk edildi. Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri kullanılamaz hale gelen TIR’ı söndürürken sürücünün ise cesedine ulaşıldı.

Kimliği belirlenemeyen sürücünün cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

[old_news_related_template title="Kuzey Marmara otoyolunda feci kaza: Sürücü yanarak hayatını kaybetti" desc="Kuzey Marmara Otoyolu'nda seyir halinde olan TIR sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek yan yattı. Refüje çarpan araç bir anda yanmaya başladı. Araç içerisinde sıkışan sürücü yanarak hayatını kaybetti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/27/iecrop/kaza_16_9_1656338709.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/kuzey-marmara-otoyolunda-feci-kaza-surucu-yanarak-hayatini-kaybetti-7217572/"]