Olay, Kadıköy Rasimpaşa Mahallesi'nde dün öğlen saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre belediyenin temizlik işçisi Aydın Coşkun, kaldırımı süpürdüğü sırada köpeğiyle yürüyen bir kişi, köpeğine toz geldiğini iddia ederek Çoşkun'la tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle köpek sahibi, temizlik işçisini darp etti.



Olay çevredekilerin araya girmesiyle son bulurken saldırı sonucu temizlik işçisi Çoşkun'un burnu kırıldı. Temizlik işçisi Aydın Çoşkun'un Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek darp raporu aldığı öğrenildi. Aydın Çoşkun Saldırı anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

[old_news_related_template title="Bursa'da bir kişi maske uyarısı yapan doktora saldırdı" desc="Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisinde görevli Dr. Fatıma Bostan, muayene ettiği çocuğun yanındaki babası Vedat O.'yu maske takması yönünde uyarınca, saldırıya uğradı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/04/iecrop/detay-kurtarildi-kopya_16_9_1659586549.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/bursada-bir-kisi-maske-uyarisi-yapan-doktora-saldirdi-7287212/"]