Kaza, dün akşam saatlerinde Medya ile Huzurevleri mahallerini ayıran Ahmed Arif Caddesi'nde meydana geldi. Her iki tarafı park olan caddeden, yolun karşısına geçmeye çalışan Ayaz Kuzhan'a otomobil çarptı.

İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Özel bir hastanede kaldırılan küçük Ayaz, burada hayatını kaybetti. Küçük Ayaz'ın cansız bedeni, otopsi sonrası ailesine teslim edilecek.



'BURADA SIK SIK KAZALAR OLUYOR'

Kaza sonrası mahalleli ise caddeyi trafiğe kapattı. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisler, yolu kapatan mahalliyi sakinleştirmek için çaba sarf etti. Mahallede oturan Sıddık Durak, "Burada sık sık trafik kazası oluyor. Yetkililerin buraya acil bir çözüm bulması gerekiyor. Buraya hız kesici kasisler konulabilir veya bir üst geçit yapılabilir. Burada yol, çok güzel. Bu nedenle sürücüler biraz hız yapıyor. Mutlaka önlem alınması gerekiyor" dedi.



OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA

Bu arada kazaya karışan otomobil sürücüsü polis ekiplerince yakalanıp, gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

[old_news_related_template title="Salıncaktaki küçük Zeynep'i komşusu vurmuş" desc="Karaman'da evinin bahçesinde salıncakta sallandığı sırada pompalı tüfekle vurulan Zeynep Gül (4), tedavisinin ardından taburcu oldu. Küçük Zeynep'i vuran şüphelinin ise komşuları Uveyiz B. (19) olduğu ortaya çıktı. Uveyiz B., kendi bahçelerine giren köpeği korkutmak için ateş açtığını belirterek, 'Olayı eve gelen polislerden öğrendim, çok üzgünüm' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/17/iecrop/resimid_209003211_20900321_16_9_1658044865.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/salincaktaki-kucuk-zeynepi-komsusu-vurmus-7253285/"]