Yüreğir ilçesine bağlı Sinanpaşa Mahallesinde oturan V.Ş., 7 Şubat sabahı uyandığında, evinin önüne park ettiği otomobilinin yerinde olmadığını fark etti. Bunun üzerine V.Ş., İl Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu.

Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri de çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, hırsızlık şüphelisinin, çeşitli suçlardan 18 kaydı bulunan Recai B. olduğunu belirledi.



Polis, yaptığı çalışmada, otomobili Serinevler Mahallesindeki boş arsada terk edilmiş buldu. Adresi belirlenen Recai B. ise polis operasyonuyla gözaltına alındı. Emniyete götürülen Recai B., ifadesinde, Alkollüydüm ve üşümüştüm. Yolun kenarında görünce ısınmak için bindim. Bir süre gezdikten sonra aracı bıraktım dedi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Recai B., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. DHA

[old_news_related_template title="Yaşlı kadın marketten yağ ve telefon çaldı" desc="Sultangazi'de müşteri kılığında markete giren yaşlı kadın, işletme sahibinin bir anlık yokluğunu fırsat bilerek cep telefonu ile sıvı yağ çaldı. Yaşanan hırsızlık anı ise, kameraya yansıdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/03/iecrop/aw557791_01_16_9_1646289865.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/yasli-kadin-marketten-yag-ve-telefon-caldi-6985848/"]