Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Koru köyü Baharlı Mevkii’nde dün gece çıkan ve rüzgarın etkisi ile büyük bir hızla yayılarak Milas Sanayi Sitesi’ni tehdit eden yangın ile ilgili ihbar üzerine jandarma soruşturma başlattı.

Sanayi sitesi yakınlarındaki yangının kasıtlı çıkarıldığı iddiası üzerine jandarmanın yangını çıkardığı iddia edilen ve soğutma çalışmalarının yapıldığı sırada vatandaşlar tarafından  yakalanan A.Y. isimli kişinin jandarmaya teslim edildiği belirtildi.

Yaklaşık üç hektarlık alanın zarar gördüğü yangın ile ilgili gözaltına alınan A.Y.‘nin ifadesi alınmak üzere Milas İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldüğü ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

[old_news_related_template title="Edirne'de orman yangını: Ekipler ve vatandaşlar müdahale ediyor" desc="Edirne’de ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/12/iecrop/2-16_16_9_1657627105.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/edirnede-orman-yangini-ekipler-ve-vatandaslar-mudahale-ediyor-7245370/"]