Seyhan ilçesi Ova Mahallesi'nde  aralarında husumet bulunan Orhan K. ile Hüseyin Çiçek, 28 Temmuz günü saat 21.30 sıralarında sokakta karşılaşınca tartışmaya başladı. Tartışma, Çiçek'in arkadaşları Nami Yavçın ve Kemal Keleş'in de dahil olmasıyla kavgaya dönüştü.

Bu sırada Çiçek, tabancayla Orhan K.'yi kasığından vurdu. Orhan K., kanlar içinde yere yığılırken, şüpheliler de otomobille kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahale sonrası Orhan K., ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Gözaltına alınan şüphelilerden Hüseyin Çiçek, ifadesinde, "Orhan, geçmişte sevgilime sarkıntılık yaptığı için husumetliydik. Olay günü karşılaşınca tartıştık ve durum bu noktaya geldi" dedi. Emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. (DHA)

[old_news_related_template title="İstanbul'da taciz şüphelilerine pusu kurup dövdüler" desc="İstanbul Beylikdüzü'nde minibüste başlayan taciz tartışması minibüsten inince de devam etti. Kadınlara karşı argo kelime kullandıkları iddia edilen 2 kişi, ertesi gün aynı yerde kadının yakınları tarafından tekme tokat dövüldü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/31/iecrop/resim5_20988402_16_9_1659250316.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/istanbulda-taciz-suphelilerine-pusu-kurup-dovduler-7280000/"]